AANGENAAM NIEUWE COLLEGA'S!

1 september 2021

Nibag wordt steeds gezelliger! Met de komst van vijf nieuwe stagiaires en drie nieuwe medewerkers wordt de organisatie weer versterkt. Carlijn Tiecken, Jur van Veldhoven, Rens van der Heijden, Korsula van Beers, Joris van Doorn, Lieve van Griensven en Marty Hendriks zullen zich voegen bij het kantoor in Oss. Amber Dijkstra zal haar werkzaamheden vanuit Hengelo uitvoeren. Ze stellen zich graag aan je voor:

CARLIJN TIECKEN

Bouwkunde-Architectuur Stagiaire
Deze week ben ik met mijn afstudeerstage begonnen bij Nibag. Mijn naam is Carlijn Tiecken en ik studeer bouwkunde/ architectuur aan het Koning Willem I College in Den Bosch.
Bij Nibag zal ik mij naast mijn afstudeeropdrachten vooral bevinden op de afdeling energie.

In mijn vrije tijd ben ik veel met vrienden. Ik hou dan ook van uiteten, stappen of andere activiteiten. Verder voetbal ik bij Vesta vrouwen 1 in Ravenstein.

Dit is een vriendenteam dus draait het vooral om de 3e helft. Daarnaast zit ik in het bestuur van Soos Madhouse in Ravenstein en zorgen wij wekelijks voor gezelligheid.

Ik kijk erg uit naar mijn stage en hoop hier veel te kunnen leren.

JUR VAN VELDHOVEN

Bouwkunde-Architectuur Stagiair
Deze week ga ik aan de slag bij Nibag, dus zal ik mij even kort introduceren. Mijn naam is Jur van Veldhoven, ik ben 18 jaar oud en kom uit Berghem. Tegenwoordig woon ik in het dorpje Heesch, naast Oss. Ik ben student bouwkunde/ architectuur op het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Dit is mijn 4e leerjaar, dus dit is ook mijn afstudeerstage.

Tijdens deze stageperiode zal ik veel bezig zijn met het onderwerp Energie bij Nibag. Verder ga ik aan de slag om mijn schoolprojecten af te ronden. Wat informatie over mezelf buiten de stage om. Ik speel bij Berghem Sport in de selectie, dus ik ben veel aan het trainen. Dit is de voetbalclub van het dorpje waar ik vandaan kom. Verder werk ik bij Kusters Metaalbewerking B.V. waar ik mijzelf bezig houd met de productie en transport. Hier werk ik twee avonden in de week en in de vakanties.

Ook werk ik bij Pan&Zo, het pannenkoekenrestaurant in Herpen. Ik sta bij dit restaurant achter de bar en als het moet breng ik wat drankjes naar de tafels. Naast voetbal en werk ben ik vaak in het weekend te vinden met vrienden en ''water''.

RENS VAN DER HEIJDEN

Inspecteur/ Adviseur Energie
Deze week mag ik mij een medewerker van Nibag noemen en ga ik beginnen als energie adviseur/ inspecteur. Afgelopen jaren heb ik gewerkt als bouwkundig woning inmeter voor Zibber. Door automatisering is deze functie komen te vervallen. Afgelopen weken heb ik een aantal zeer prettige gesprekken gehad en ga ik met veel plezier en positiviteit aan de slag!

Mijn naam is Rens van der Heijden ik ben 38 jaar en woon in Oss samen met mijn vrouw en onze twee prachtige kinderen van 4 en 6 jaar. In mijn vrijetijd ga ik graag sporten, padel en hockey zijn daarin favoriet. Daarnaast kan ik erg genieten van een hapje en een drankje met familie en vrienden. Van origine ben ik eigenlijk sportdocent, na mijn studie sport en bewegen in Tilburg heb ik les gegeven aan kinderen van de basisschool.

Na een langere periode van lesgeven was ik toe aan een andere uitdaging en ben ik de avondopleiding Makelaardij en Vastgoed gaan doen in Utrecht. Tijdens deze studie kwam ik in aanraking met bouwkunde en zodoende ben ik uiteindelijk bij Zibber terechtgekomen.

Bij deze wil ik iedereen alvast hartelijk bedanken voor het warme onthaal, zodra ik de kans krijg zal ik mijn gezicht ook even laten zien op de andere locaties.

KORSULA VAN BEERS

Administrateur
Van de week ben ik begonnen bij Nibag. Ik ga als administrateur de werkzaamheden in het team Energie in Oss versterken.
Hiervoor was ik werkzaam bij Gemeente Tiel als Adviseur Vastgoed.
In Den Dungen hebben wij 5 jaar geleden een jaren-30 boerderijtje gekocht. Toen kon ik mijn, inmiddels bejaarde, paard aan huis houden en een eetbare tuin aanleggen.

De afgelopen jaren zijn wij vooral bezig geweest met het huis te verbouwen en verduurzamen.
Wij hebben deze zomervakantie de laatste grote verbouwing gehad om het huis zo duurzaam en energieneutraal mogelijk te maken.

Ik vind het leuk om met mijn kinderen, man, dieren en ook in de tuin, bezig te zijn.
En met vrienden gaan wij graag naar escaperooms waar wij lekker kunnen puzzelen, onderzoeken en ontdekken.

Ik heb al een paar dagen met Renata mee mogen lopen en heb er ontzettend veel zin in.
Ik zal met name in Oss aanwezig zijn, maar ik hoop binnenkort ook de collega's op de andere locaties te kunnen begroeten.

JORIS VAN DOORN

Marketing & Communicatie Stagiair
Ik ben Joris van Doorn, de nieuwe Marketing & Communicatie stagiair. Op dit moment studeer ik aan de Avans in Den Bosch, ik zit nu in het derde jaar van mijn studie Commerciƫle Economie. In mijn vrije tijd ga ik graag uit met vrienden. Op het terras of in de kroeg ben ik, buiten het werk om uiteraard, vaak wel te vinden.

Ik voetbal in een vriendenteam bij O.S.S.20 waar wij net wat meer aandacht aan de derde helft besteden dan aan het voetballen zelf. Verder ga ik nog wel eens naar de Basicfit om "in shape" te blijven.

Ik zal voor 50% meewerken met de algemene bedrijfstaken, de andere 50% van mijn tijd wordt besteed aan mijn stageopdracht. Voor mijn stageopdracht ga ik 2 PDCA-cyclussen uitvoeren om nieuwe medewerkers voor Nibag te werven.

Ik zal fulltime aanwezig zijn op kantoor, ik kijk erg veel uit naar deze nieuwe samenwerking.

LIEVE VAN GRIENSVEN

Bouwkunde Stagiaire
Deze week ben ik bij Nibag gestart met mijn interne stage. Mijn naam is Lieve van Griensven en ik ben 21 jaar oud. Ik ben een tweedejaars Bouwkunde student op de Avans in 's-Hertogenbosch. Tijdens deze stage zal ik EP-W werkzaamheden gaan verrichten vanuit de locatie in Oss, maar ik zal ook een deel van de werkzaamheden vanuit thuis uitvoeren.

Ik heb van jongs af aan al een grote passie voor de gebouwde omgeving gehad, zowel voor de architectuur van een gebouw als voor de installaties. Nibag sprak mij als bedrijf heel erg aan, waardoor ik nu dan ook los van de Avans deze interne stage ga lopen. Grote hobby's van mij zijn tekenen, muziek maken/luisteren en fotograferen. Ook hou ik ervan om in mijn vrije tijd leuke dingen te doen met vrienden en familie.

Ik heb veel zin om hier stage te komen lopen en kijk uit naar een leuke samenwerking!

AMBER DIJKSTRA

Bouwkunde Stagiaire
Mijn naam is Amber Dijkstra. Ik ben 18 jaar en woon in Borne. Deze week ben ik begonnen als stagiaire bij Nibag Hengelo.

Hiervoor heb ik al twee stages mogen volgen. Namelijk bij twee aannemersbedrijven Wilmink-Oosterveld te Borne en Dura Vermeer te Hengelo. Deze stages waren op de bouw en gedeeltelijk op kantoor.

Echter wilde ik graag meer te weten komen over de beroepen op kantoor, vandaar deze stage bij Nibag. Mijn doel is daarom ook om meer te weten te komen over de verschillende mogelijkheden die er binnen de kantoorfuncties te vinden zijn, maar natuurlijk ook of dit bij mij past voor de toekomst. Mijn begeleider tijdens deze stage is Rolf Bos.

Ik zit momenteel in mijn derde jaar van de opleiding bouwkunde bij ROC van Twente te Rijssen.

Naast mijn studie ben ik veel te vinden op de tennisbaan in Borne. Dit doe graag samen met mijn opa en zijn er ook fanatiek mee bezig.

Ik heb er zin in om zoveel mogelijk te kunnen leren de komende 10 weken en kijk er naar uit om de organisatie te ontmoeten.

MARTY HENDRIKS

Inspecteur/ Adviseur
Omdat ik nu twee maanden werkzaam ben bij Nibag als EP-W adviseur-inspecteur, stel ik mezelf even voor. Ik ben Marty Hendriks en ik ben 22 jaar oud.

Ik heb hiervoor mijn opleiding als ICT-beheerder afgerond. Na het afronden van mijn studie ben ik ook in de ICT gaan werken, dit heb ik 2 jaar gedaan.

Ik ben er toen achter gekomen dat mijn passie niet in de ICT ligt en ben op zoek gegaan naar iets anders en zo ben ik uiteindelijk bij Nibag terechtgekomen.

Nog even kort iets meer over mezelf. Ik woon in Nijmegen. In mijn vrije tijd kijk ik graag naar films of bezoek ik graag de bioscoop, musea of andere bezienswaardigheden.