INSPECTEUR WONINGEN ENERGIE


Uren: 32-40


Ervaring: EP-W certificaat of bereid deze te halen


Opleiding: bouwkunde of installatietechniek

NIBAG, AANGENAAM

Wij zijn ervan overtuigd dat aangenaam werken, wonen en leven mensen gelukkiger maakt. Dit doen we door waarde toe te voegen aan vastgoed. Als gepassioneerde en gedreven regisseurs met een focus op slim verduurzamen, integraal beheer en centrale vastgoed sturing.

We leveren relevante kennis en kunde op het gebied van duurzaamheid, energie, geluid, veiligheid en onderhoud. Voor utiliteitsgebouwen, woningen en monumenten.

Wil jij hier graag onderdeel van uitmaken? Kom dan kennismaken!

NIBAG ENERGIE

Nibag is als pionier vanaf 2001 betrokken geweest bij het uitbrengen van energielabels voor woning- en utiliteitsbouw in Nederland. Vandaag de dag zijn wij hierin toonaangevend in Nederland. Je gaat aan de slag met mooie projecten voor grote opdrachtgevers binnen o.a. de corporatiesector en institutionele beleggers. Dit betekent dat een veelzijdigheid aan opdrachtgevers, projecten en panden voorbij komt.

DE WERKDAG VAN EEN INSPECTEUR WONINGEN ENERGIE

Je inspecteert dagelijks grote aantallen woningen in bewoonde situaties in de gehele provincie waar je werkzaam bent. Je verzamelt in het veld de benodigde gegevens op basis van een opnameformulier en controleert bouwkundige tekeningen op afwijkingen. Indien de planning hierom vraagt, ondersteun je de EP-adviseurs bij het berekenen van de woningen met betrekking tot hoeveelheden en het doorvoeren van gegevens en informatie in EP-software. Het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt echter in het inspecteren.

Je krijgt een dagelijkse planning met de te inspecteren woningen. Bij aankomst leg je de reeds geïnformeerde bewoners/huurders nogmaals uit waarvoor je komt. Met behulp van een tablet of inspectie-app neem je de benodigde bouwkundige- en installatietechnische informatie op in de woning (glas, ketel, isolatie etc.). Aan het einde van jouw werkdag werk je thuis de administratie bij en zet je de inspectiedata over naar ons kantoor.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Een bouwtechnische/installatietechnische achtergrond is een pré;
 • Je bent bereid op korte termijn een EP-W certificaat te behalen op kosten van Nibag (of je bent al in het bezit van een geldig EP-W certificaat).
 • Je hebt affiniteit met het digitaal werken in tablets of met apps;
 • Je kunt zelfstandig werken en weet je tijd effectief in te delen;
 • Je hebt een verzorgd en representatief voorkomen;
 • Je leert gemakkelijk en pakt nieuwe werkzaamheden snel op;
 • Je vindt het geen probleem als het soms een uurtje later wordt;
 • Je hebt je rijbewijs B.

WIE BEN JIJ?

 • Je bent communicatief vaardig en weet met verschillende soorten mensen om te gaan;
 • Je durft verantwoordelijkheid te nemen;
 • Je bent resultaatgericht en besluitvaardig;
 • Je hebt een analytische inslag;
 • Je werkt graag systematisch en in teamverband.
 • Je bent planmatig en geordend.

ONZE MENTALITEIT

Wij willen er toe doen. Een merkbaar verschil maken. Met elkaar en voor elkaar. We zijn ondernemend, veelzijdig en persoonlijk. We zijn trots op wat we doen en op de positieve impact die wij hebben op het geluk van mensen.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Aangenaam werken, wonen en leven vinden wij ook belangrijk voor onze collega's. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij daarom vanzelfsprekend. Daarnaast zijn wij een open, informele organisatie, waarbij humor op de werkvloer erg belangrijk is. Wij zijn geen familiebedrijf, maar zo voelt het wel.

AANGENAAM

Alle nieuwe collega's krijgen bij Nibag een warm welkom, zodat jij je zo goed en snel mogelijk thuis voelt bij ons. Op je eerste werkdag word je door een collega ontvangen, die je tijdens jouw eerste weken wegwijs maakt binnen Nibag.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Dankzij ons bedrijfsgroeitraject heb je jouw persoonlijke ontwikkeling bij Nibag in eigen handen. Wil je jezelf nog verder ontwikkelen? Dan bieden wij die mogelijkheden! Denk aan cursussen om je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen of je verder te verdiepen in een van onze andere dienstlijnen.

GOEDE ARBEIDSVOORWAARDEN

Denk hierbij aan een marktconform salaris en een Nibag auto die je desgewenst ook privé kunt rijden, maar ook een telefoon. Daarnaast krijg je een pensioensregeling en een winstdelingsregeling.

NAAST JE WERK

Ook naast je werk is er bij Nibag genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit collega's zelf en de activiteiten zijn daarom ook erg divers, maar altijd vrijwillig. Zo is er jaarlijks een bedrijfsweekend met beide vestigingen.

Let op! De Superheldenactie geldt alleen voor de volgende regio's: Limburg, Gelderland en Utrecht.

JA, IK WIL DEZE BAAN

Ons bedrijf is gebouwd voor de toekomst! Bouw jij met ons mee? Mail dan je cv en motivatie naar werken@nibag.nl t.a.v. Christiane de Bok. Je kunt haar ook telefonisch bereiken op: 06 29 58 16 57.

Solliciteer direct >

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIEPROCEDURE

1. Stuur jouw sollicitatie!

2. We gaan in gesprek

3. Afname persoonlijkheidsanalyse

4. Afstemmen van de arbeidsvoorwaarden

5. Ondertekenen van het contract - Gefeliciteerd!

6. Welkom bij Nibag!